ΚΡΑΤΗΣΗ Καλέστε μας
MENU

Τα Nέα μας

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018 από το Αθηνόραμα στον «Βασίλαινα»

22.03.2018

Για μια ακόμη χρονιά τιμηθήκαμε με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας που απονέμει το Αθηνόραμα στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας που προσφέρουν παραδοσιακή ή σύγχρονη κουζίνα του τόπου μας. Με την εξαίρεση της περσινής χρονιάς  που λόγω της μετακόμισής μας ήταν ιδιαίτερη, ο «Βασίλαινας» δίνει το παρόν σ’ αυτό το ετήσιο ραντεβού από την πρώτη χρονιά του θεσμού. Τα βραβεία γεμίζουν έναν τοίχο ολόκληρο αλλά αυτό είναι ξεχωριστό γιατί είναι η πρώτη φορά που το κερδίζουμε έχοντας ξεκινήσει την νέα εποχή μας στον καινούριο μας χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Μας επιβεβαιώνει ότι μπορεί να αλλάξαμε διεύθυνση αλλά όχι κατεύθυνση!

Φέτος, τα βραβεία Ελληνικής Κουζίνας για πρώτη φορά αυτονομήθηκαν ως θεσμός από τους Χρυσούς Σκούφους και απονεμήθηκαν ξεχωριστά σε μια λαμπερή τελετή στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.  Δόθηκαν βραβεία σε 55 εστιατόρια όλης της Ελλάδας εκ των οποίων 12 στην Αθήνα. Το εστιατόριό μας εκπροσωπήθηκε από τον Θανάση Βασίλαινα και από τον σεφ Μάνο Γαρνέλη που πήρε το βάπτισμα του πυρός στην κατηγορία των “αρίστων”

Εδώ μπορείτε να δείτε τον πλήρη κατάλογο των βραβευμένων εστιατορίων για το 2018.

Είναι σπάνιο να βρίσκονται στον ίδιο χώρο τόσοι άνθρωποι παθιασμένοι με τη γαστρονομία και ήταν μεγάλη χαρά μας να βρεθούμε στην ίδια σκηνή με τους καλύτερους συναδέλφους μας που ακούραστα προσπαθούν, όπως κι εμείς, να πάνε την Ελληνική κουζίνα ένα βήμα πιο πέρα. Συγχαρητήρια σε όλους!