ΚΡΑΤΗΣΗ
MENU

Τα Nέα μας

Μενού Βασίλαινας 2010 – 2016

25.07.2016

Με το τελευταίο μενού που προτείνουμε από την Τετάρτη 27/7 ως και το Σάββατο 30/7, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μια επιλογή πιάτων από την τελευταία πενταετία, κατά τη διάρκεια της οποίας το εστιατόριό μας βραβεύεται ανελλιπώς με το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους.

Η κουζίνα, τα μενού και η προσέγγιση της ελληνικής κουζίνας εξελίσσεται την πενταετία αυτή, ενώ το εστιατόριο πλέον ρίχνει μεγάλο βάρος και στην οινική ολοκλήρωση της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει, με τη συνεργασία εξειδικευμένων ανθρώπων του χώρου και την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του Κωνσταντίνου Λαζαράκη.

Οι οινικές βραδιές είναι πλέον θεσμός και ο Γρηγόρης Μιχαήλος τα τελευταία χρόνια «φωτίζει και αναδεικνύει» γνωστές και λιγότερες γνωστές πτυχές του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα.

Την εβδομάδα αυτή θα δοκιμάσουμε μια επιλογή από καλοκαιρινά πιάτα, ενώ σας προτείνουμε να τα συνοδεύσετε είτε με μία αρωματική Μαλαγουζιά είτε με το κατεξοχήν καλοκαιρινό κρασί που δεν είναι άλλο από ένα δροσερό ροζέ πάντα με έκπτωση 30%.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μία ακόμη φορά για την μεγάλη ανταπόκριση τις προηγούμενες βδομάδες και σας περιμένουμε ξανά από την Τετάρτη 27/7 έως και το Σάββατο  30/7.

Καλές διακοπές!

Το μενού

  • Δροσερή σούπα τομάτας
  • Ταραμοσαλάτα
  • Μυλοκόπι μαριναρισμένο με εσπεριδοειδή και χρένο
  • Σαλάτα φακές  με καπνιστή ρέγγα
  • Καλαμαράκι ψητό με πέστο βασιλικού
  • Μαριδάκι τηγανητό με κουνουπίδι
  • Κανελόνια με πέστο από άγρια χόρτα
  • Χωριάτικο Κοτόπουλο Άρτας με φρέσκα φασολάκια και καπνιστή πικάντικη σάλτσα
  • Μπουγάτσα με παγωτό κανέλα

Τιμή €25

Vassilenas

Ιούλιος – Μήνας παράλληλης γαστρονομίας

Για δεύτερη χρονιά επιστρέφουμε στα γαστρονομικά μας ταξίδια στο χρόνο. Παραδοσιακή και μοντέρνα εκδοχή των ίδιων πιάτων ανταγωνίζονται προσπαθώντας να κερδίσουν την προτίμησή σας. Τα βραβευμένα μενού των τελευταίων δεκαετιών αναβιώνουν σε δυο παράλληλες γαστρονομικές εμπειρίες.

Περισσότερα