ΚΡΑΤΗΣΗ Καλέστε μας
MENU

Οι αρχιτέκτονες

Η Μαρία Κοκκίνου σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Ε.Μ.Π. και είναι κάτοχος Master of Science του τμήματος Αdvanced Architectural Studies της Bartlett School of Architecture, στο U.C.L του Λονδίνου.

Ο Ανδρέας Κούρκουλας σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Ε.Μ.Π. και είναι κάτοχος Ph.D. της Bartlett School of Architecture, με θέμα: «Linguistics in Architectural Theory and Criticism after Modernism». Από το 1992 διδάσκει στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Ε.Μ.Π.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, επέστρεψαν στην Ελλάδα το 1987. Έκτοτε διατηρούν αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα (ΚΚ Architects). Έχουν σχεδιάσει πληθώρα έργων, ιδιωτικών και δημόσιων, όπως κτήρια γραφείων, κατοικιών, μουσείων κ.ά. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται το κτήριο του Μουσείου Μπενάκη επί της οδού Πειραιώς, τα γραφεία της εταιρείας «Folli Follie» στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου, καθώς και το κτήριο της εταιρείας «Shop and Trade» στον Ταύρο.

Το γραφείο τους έχει επίσης αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς. Το σύνολο του έργου τους έχει παρουσιαστεί δημόσια κατόπιν τιμητικών προσκλήσεων φορέων του χώρου –όπως το Τ.Ε.Ε., ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων και το Ε.Ι.Α.–, ενώ κατά καιρούς έχει αποτελέσει αντικείμενο δημοσιεύσεων στον ειδικό περιοδικό Τύπο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πρόσφατα συμμετείχαν κατόπιν πρόσκλησης στο διεθνές συνέδριο Space Syntax 8, στη Χιλή, όπου και παρουσίασαν τμήμα της δουλειάς τους.

KANTE KΡΑΤΗΣΗ

Παρακαλούμε στα Σχόλια της κράτησης να μας ενημερώσετε για ενδεχόμενες διατροφικές - διαιτητικές ιδιαιτερότητες.

Η κράτησή σας ισχύει αφού επιβεβαιωθεί με email.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Σάββατο 18.30 - 23.30