ΚΡΑΤΗΣΗ Καλέστε μας
MENU

Τα Nέα μας

Μαγειρεύουμε για τους πωλητές της «Σχεδίας»

24.04.2020

Όλοι μας υποφέρουμε αλλά υπάρχουν συμπολίτες μας που στη δίνη του κορωνοϊού είναι δυο φορές θύματα. Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» βοηθά ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας να απεγκλωβιστούν από τον φαύλο κύκλο της απομόνωσης. Είναι οι άνθρωποι με τα κόκκινα γιλέκα που τόσο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους δρόμους της Αθήνας. Πολλοί απ’ αυτούς, άτομα ευπαθή εξορισμού, βρίσκονται πλέον αποκλεισμένοι στα σπίτια τους σε άκρως επισφαλείς συνθήκες και χρειάζονται ακόμα περισσότερο τη βοήθειά μας.

Γι’ αυτό, ο «Βασίλαινας» συμμάχησε με τη «Σχεδία». Από το Μεγάλο Σάββατο και μέχρι να τελειώσει η καραντίνα, μαγειρεύουμε κάθε μέρα ένα πιάτο που, μαζί με τα συνοδευτικά του, παραδίδεται φρέσκο και ζεστό στην πόρτα 30 πωλητών της «Σχεδίας» με την πολύτιμη αρωγή της Interamerican. Δείτε εδώ πώς υποδέχθηκαν τα ΜΜΕ αυτή την πρωτοβουλία.

Είναι συγκινητικό και μας δίνει μεγάλη χαρά που μπορούμε να προσφέρουμε αυτό το λίγο που μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας σε συνανθρώπους που μπορεί να μη βρίσκονται «στην πρώτη γραμμή» της μάχης αλλά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καρδιάς μας.

Δε μένουμε στο σπίτι.

Μπαίνουμε στο σπίτι αυτών που μας έχουν ανάγκη.