ΚΡΑΤΗΣΗ Καλέστε μας
MENU

Join our team

Πάντα αναζητούμε ανήσυχους και αφοσιωμένους συνεργάτες τόσο στην κουζίνα όσο και στο σέρβις.

Αν μοιράζεσαι μαζί μας το πάθος για τη μαγειρική, το καλό φαγητό (ή το κρασί!), την άψογη εξυπηρέτηση και τη σημασία στη λεπτομέρεια,

Αν είσαι εργατικός/ή και  σ’ αρέσει να κάνεις τη δουλειά σου με κέφι,

Αν έχεις διάθεση να εργαστείς και να αναδειχθείς σε ένα μοναδικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής και απαιτήσεων,

Αν είσαι από τους ανθρώπους που δεν ξεχνούν να λένε «ευχαριστώ» και να χαμογελάνε συχνά, τότε ίσως να είσαι το άτομο που αναζητούμε!

Δίνουμε σημασία στην ποιότητα του προσωπικού μας γιατί θέλουμε μια σφιχτή και δεμένη ομάδα ευχαριστημένων ανθρώπων γύρω μας. Πιστεύουμε ότι μόνο έτσι μπορούμε, όλοι μαζί, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαστε απαιτητικοί αλλά φροντίζουμε τους συνεργάτες μας και ανταμείβουμε την έξτρα προσπάθεια.

Στείλε μας το βιογραφικό σου στο info@vassilenas.gr μαζί με μια παράγραφο για τους λόγους σε κάνουν να θέλεις να εργαστείς μαζί μας.

KANTE KΡΑΤΗΣΗ

  • Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, για λόγους ενημέρωσής σας και για λόγους διασφάλισης ποιότητας. Έχετε δυνατότητα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής ανά πάσα στιγμή. Δεν πωλούμε ούτε παραχωρούμε τα δεδομένα σας σε τρίτους.
Vassilenas

Μένουμε σπίτι!

Μέχρι να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες, θα μείνουμε σπίτι προσπαθώντας να παραμείνουμε δημιουργικοί και ετοιμάζοντας την επιστροφή μας με νέες ιδέες! Εις το επανειδείν!