ΚΡΑΤΗΣΗ Καλέστε μας
MENU

Τύπος & Βραβεία

Χρονιά βραβεύσεων

06.07.2022

Περίοδος πολλών βραβεύσεων για τον «Βασίλαινα» το πρώτο εξάμηνο του 2022! Μετά την αναστάτωση της τελευταίας διετίας, οι θεσμοί των βραβεύσεων εστιατορίων έχουν επιστρέψει δριμύτεροι και το εστιατόριό μας έχει τιμηθεί ήδη τρεις φορές φέτος.

Εκτός από το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (Αθηνόραμα), που μας απονέμεται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το 2006, φέτος τιμηθήκαμε και με το Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων. Για πρώτη φορά μπήκαμε στην “Εθνική Ελλάδας” των καλύτερων εστιατορίων της χώρας, αλλά εκείνο που μας χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι το συγκεκριμένο βραβείο προέκυψε χάρη στις δικές σας ψήφους. Αυτό κάνει τη διάκρισή μας πραγματικά πολύ σημαντική, δεδομένου ότι εκφράζει τη γνήσια ανταπόκριση των ανθρώπων που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε πολύ!

Σχεδόν ταυτόχρονα κερδίσαμε και το Βραβείο Κοινού για το καλύτερο ελληνικό εστιατόριο στην κατηγορία Creative Greeks από τα Tasty Guide Awards! Ένα ακόμα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι μας ψήφισαν και μας ανέδειξαν. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τον πήχη της ποιότητας!

Η χρονιά αυτή είναι λοιπόν ξεχωριστή, γιατί φαίνεται ότι η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται ακόμη περισσότερο, αλλά και για έναν επιπλέον λόγο: Το 2020, όταν ξέσπασε η υγειονομική κρίση, ήμασταν έτοιμοι να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια από τη δημιουργία του εστιατορίου μας. Δυστυχώς, λόγω των περιοριστικών μέτρων χρειάστηκε να αναβάλουμε τις εκδηλώσεις που είχαμε προγραμματίσει. Φέτος όμως ήρθε επιτέλους η ώρα να επιστρέψουμε στον αρχικό μας σχεδιασμό: Αφού κλείσει η θερινή σεζόν και μπει το φθινόπωρο, σκοπεύουμε να γιορτάσουμε τον έναν αιώνα ζωής του «Βασίλαινα» και ασφαλώς ελπίζουμε ότι θα το κάνουμε παρέα.

Θα λάβετε σχετική ενημέρωση, μείνετε συντονισμένες/οι!

 

Photo credit Athinorama