ΚΡΑΤΗΣΗ Καλέστε μας
MENU

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Στου «Βασίλαινα» μπορείτε εύκολα να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας γεύματα, μεσημέρι ή βράδυ.

Με συνολική χωρητικότητα 150 ατόμων, εκ των οποίων 15 στον φωτεινό privé μας χώρο με το μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι και θέα τις καταπράσινες νεραντζιές του εσωτερικού μας αιθρίου, παρέχουμε ένα περιβάλλον κατάλληλο για κάθε είδους εταιρική ή κοινωνική εκδήλωση, καθώς και ευέλικτα μενού, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Προσφέρουμε διάφορες δυνατότητες διαρρύθμισης αφού ο χώρος διαθέτει δυο επίπεδα που μπορούν να χωριστούν με πολύ καλαίσθητο τρόπο έτσι ώστε να εξασφαλισθεί ημι-απομόνωση για κάθε ένα από αυτά. Μ’ αυτόν τον τρόπο, μπορούμε μαζί να βρούμε την λύση που αντιστοιχεί περισσότερο στις ανάγκες σας.

Το διακριτικό μας σέρβις και η ιδιωτικότητα που εξασφαλίζουμε σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που εσείς επιθυμείτε. Οι τρεις διακριτοί μας χώροι διαθέτουν πλήρη ηχητική εγκατάσταση και είναι καλωδιωμένοι για την προβολή υλικού σε τηλεοπτικές οθόνες, ενώ ο privé χώρος και το άνω επίπεδο έχουν επιπλέον τη δυνατότητα χρήσης προβολικού συστήματος για εταιρικές παρουσιάσεις για μέχρι και 70 άτομα.

Κατά περίπτωση, εκτός από καθιστά γεύματα, προσφέρουμε όρθιο ποτό, open-bar, οινογευσίες και πολλές άλλες δυνατότητες. Επίσης, ως οινικό εστιατόριο, προτείνουμε σεμινάρια οινογνωσίας διαφόρων επιπέδων σε γκρουπ υπό την καθοδήγηση του sommelier μας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές (incentive event, bonding, επιβράβευση προσωπικού…). Σε οποιαδήποτε εκδήλωσή σας, μπορείτε να τοποθετήσετε το signage της εταιρείας σας και γενικότερα να κάνετε customization του χώρου σύμφωνα με το concept σας.

Η κεντρική θέση του εστιατορίου, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Hilton, η μοναδική του ατμόσφαιρα, με πινελιές που παραπέμπουν στη δεκαετία του ’60, καθώς και οι 150 ετικέτες κρασιών που διαθέτουμε, κυρίως του ελληνικού αμπελώνα, καθιστούν τον «Βασίλαινα» σημείο αναφοράς για εταιρικές εκδηλώσεις και events στην καρδιά της Αθήνας.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Ουρανία Κρασάκη στο 2107210501 ή μέσω email  στο info@vassilenas.gr.

KANTE KΡΑΤΗΣΗ

Παρακαλούμε στα Σχόλια της κράτησης να μας ενημερώσετε για ενδεχόμενες διατροφικές - διαιτητικές ιδιαιτερότητες.

Η κράτησή σας ισχύει αφού επιβεβαιωθεί με email.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Σάββατο 18.30 - 23.30