ΚΡΑΤΗΣΗ Καλέστε μας
MENU

Τα Nέα μας

96 χρόνια Βασίλαινας

09.07.2016

Αγαπητές /οι φίλες/οι

Όταν το 2005 αποφασίζαμε να συνεχίσουμε ως τρίτη γενιά το «ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ» δεν φανταζόμασταν την εξέλιξη που το εστιατόριο μας θα είχε αυτά τα χρόνια. Με τη συμπαράστασή σας και τη θερμή σας υποστήριξη, καταφέραμε μέσα σε μια δεκαετία να δημιουργήσουμε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια ελληνικής κουζίνας στη χώρα μας.  Ο «ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ» έχει πλέον καθιερώσει τη δική του φιλοσοφία και εμπεδώσει μια ιδιαίτερη θέση στην ελληνική γαστρονομία.

Στα τελευταία  χρόνια επισκεφθήκατε κατά χιλιάδες από όλη την Αθήνα, από όλη τη Ελλάδα το εστιατόριο μας στην οδό Αιτωλικού. O «ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ» βραβεύεται ανελλιπώς από το 2008 με βραβεία Ελληνικής κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους ενώ το 2014 βραβεύθηκε ως το εστιατόριο με την  καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής στην Ελλάδα.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση λάβαμε μια δύσκολη απόφαση και μετά από 96 χρόνια παρουσίας στον ιδιόκτητο χώρο της οδού Αιτωλικού, ο «ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ» μετακομίζει στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Βρασίδα 13, στο χώρο που λειτουργούσε το «Αλάτσι». Ο εμβληματικός αυτός χώρος ανακαινίζεται ριζικά έτσι ώστε να εκφράσει  το νέο σύγχρονο πρόσωπο του εστιατορίου μας με διακριτικές αναφορές στην ιστορική μας πορεία.  Εκεί θα σας περιμένουμε από τον προσεχή Οκτώβριο και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να μας στηρίζετε με την ίδια θέρμη.

Αυτή η μετακίνηση είναι για μας μια απόφαση εξωστρέφειας. Θα μας φέρει πιο κοντά σε όλους και όλες εσάς (όπως πολλές φορές μας είχατε ζητήσει) ενώ ταυτόχρονα θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε όλο το δυναμικό μας σε ένα εξαιρετικό χώρο για τον οποίο είμαστε περήφανοι.

Αποχαιρετώντας το ιστορικό κτίριο της οδού Αιτωλικού σας προσκαλούμε τις επόμενες εβδομάδες να θυμηθούμε μαζί μερικά από τα ιστορικά μενού που σερβιρίστηκαν στον «ΒΑΣΙΛΑΙΝΑ».

  • Στις 13, 14,15 και 16 Ιουλίου θα προσφέρουμε μια επιλογή από τα μενού των δεκαετιών 1960-1990. Κόστος €25/άτομο.
  • Στις 20, 21,22 και 23 Ιουλίου θα προσφέρουμε μια επιλογή από τα μενού της δεκαετίας 2000-2010. Κόστος €25/άτομο.
  • Στις 28, 29,30 και 31 Ιουλίου θα προσφέρουμε μια επιλογή από τα μενού των τελευταίων ετών 2011-2015. Κόστος €25/άτομο

Καλώς ορίσατε στον «ΒΑΣΙΛΑΙΝΑ»